Crescent cosplayer

Hi ! Jeg går under navnet Crescent cosplayer og det er mig der har lavet den her hjemmeside.


Jeg er 23 og har efterhånden cosplayet i en del år. Min første cosplay convention var Jpopcon tilbage da jeg var 11 og så var jeg faktisk slet ikke aktiv før KoyoCon startede op i 2013 (da jeg var 17-18?). Sidenhen har jeg gjort meget mere! Jeg har været mere frivillig, begyndt at eksperimentere med at lave cosplays selv og fået mange venner inden for communitiet! Jeg er især en aktiv del af Koyos team og community, og har fundet et fantastisk fællesskab og masser af personlig glæde. Jeg håber at den her side kan give andre lyst til at blive en del af vores (efter min mening) fantastiske fællesskab, så vi kan blive flere og så vi kan lave flere cosplay events.

Som cosplayer laver jeg mange forskellige ting og cosplayer fra både asiatiske og vestlige franchises. Jeg har en side på instagram der hedder @crescentcosplayer hvor jeg poster billeder og video af de ting jeg går og laver 🙂 Ligesom alle andre er jeg stor fan af My Hero Academia, hvilket man hurtigt ville kunne se.  

0 comments on “Crescent cosplayerAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *