Jpop-kai

Jpop-kai er Danmarks ældste cosplay forening og blev stiftet i 2000 med omkring 150 medlemmer. Deeres fokus ligger på japansk populær kultur, herunder blandt andet cosplay, manga og anime. Jpop-kai er idag styret af en bestyrelse bestående af 8 mennesker fra cosplay miljøet. Disse tager sig af den finansielle del og betydningfulde beslutninger, det er dog en seperat gruppe der står for at arangere JpopCon. Arrangørgruppen er omkring 50 mennesker som står for den overordnede planlægning af Jpop-kais events.  Jpop-kai er mest kendt for at afholde Danmarks største convention JpopCon som bliver afholdt i DGI byen i København. 

Jpop-kai repræsenteres af deres to maskotter; Wing girl og batteri boy, som hvert år redesignes til at passe med årets tema. Disse kan ses både på deres hjemmeside, bannere, sociale medier og ikke mindst ‘in-real-life’ ved JpopCon hvor to cosplayers virkeliggøre de to karaktere.  

0 comments on “Jpop-kaiAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *