Nerdvault

Nerdvault er en dansk webshop for cosplay materialer og parykker. Deres udvalg udvider sig konstant, men på nuværende tidspunkt indeholder deres lager blandt andet et stort udvalg af parykker, wefts, crafting foam, worbla og diverse cosplay tilbehør.

Da siden er dansk kan man forvente hurtig levering og skal desuden ikke bekymre sig om told. Hvis man foretrækker at købe med mulighed for at se de pågældende produkt, stiller Nerdvault tit op med en bod til diverse conventions, hvor de desuden ofte køre specielle tilbud. Derudover tilbyder de også at man kan bestille vare på webshoppen og hente ens bestilling ved en convention de deltager i.

Ligeledes hvis man ønsker at prøve deres produkter af, er mange af deres materialer sat til rådighed ved Koyos Cosplay Camp, som de støtter.

Nerdvault er meget aktive på deres facebook hvor man konstant kan følge med i hvilke tilbud de køre, conventions de deltager i eller nye produkter de har fået hjem. Det samme gør sig til dels gældende for deres instagram.

I min erfaring er deres produkter af en ret solid kvalitet. Jeg har købt nogle af deres wigs, samt flere af deres crafting materialer. Kvaliteten har altid været i orden og fragten hurtig. Når jeg har skrevet med dem har de altid været rare og hjælpsomme.

0 comments on “NerdvaultAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *