Doko Con: En ny con åbner dørene 8.-9. februar 2020

Doko Cons første con blev en stor succes. Med et totalt udsolgt arrangement og over 200 deltager åbnede Doko d. 8. februar dørene for deres convention lidt udenfor Randers. Conventionen bød på et fint udvalg af events, masser af hygge og flotte cosplayers fra hele landet.

Connen åbnede kl. 10 lørdag hvor frivillige sad klar til at sørge for at check-in forløb gnidningsfrit. Dem der havde købt billet havde samtidig mulighed for at tilkøbe soveplads i lokaler i samme bygning som resten af connen. Derudover var der også mulighed for de overnattene at leje liggeunderlag.

Udover sovesal havde connen flere event lokaler, et artist alley lokale, dealer lokale, fint ude areal, hyggeligt kantine/lounge område og store toiletter med god mulighed for at lægge makeup og skifte. Generelt føltes lokalerne og gangene aldrig overfyldt, men det føltes også sjældent tomt.

Doko Cons kantine bød på et blandet udvalg af slik, sodavand, nudler, pølsehorn, pizza snegle m.m. alt sammen til billige priser. Til aftensmad lørdag havde Doko Con arrangeret at man kunne forudbestille sandwiches og pizza til en fordelagtig pris, som kunne afhentes i kantinen.

Artist alley havde et fint udvalg af flere kunstnere og lå sammen med connens bring and buy. I dealerrummet kunne man besøge både Nerdvault og Epic Panda. Rummet havde desuden et tegneområde og et photo setup med backdrop og lys.

Doko Con havde i løbet af weekenden besøg af Sophie Larsen, som har lagt stemme til bl.a. den danske version af Sakura (fra Naruto), Angel (Lilo og stitch), Mavis (Hotel transylvania) m.f. Sophie Larsen afholdte både et panel og havde en bod hvor de deltagende havde mulighed for at snakke med hende og få hendes autograf.

Alt i alt synes jeg det var en rigtig god con. Der var en rigtig hyggelig og behagelig stemning gennem weekenden og der kørte næsten hele tiden et eller flere events (heriblandt var dog ikke noget cosplayshow). Jeg håber på at se Doko Con gentage successen i 2021!

0 comments on “Doko Con: En ny con åbner dørene 8.-9. februar 2020Add yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *