Youvimi

Youvimi er en webshop i Kina som sælger et bredt udvalg af k-fashion/j-fashion. Youvimi er en Tao Bao reseller og et godt alternativ for dem der ikke har mulighed for at benytte Tao Bao.

Youvimi sælger alt fra kjoler og sko til kawaii accessories og lolita styled wigs. Det var især deres wigs/parykker der fangede mine øjne. Så jeg bestilte straks 3 parykker fra dem. Jeg bestilte ved dem d. 22. januar 2020 og modtog min pakke d. 16. marts 2020. Det var en længere vente tid end forventet, men dette skyldes formenligt en kombination af Lunar new year og Covid-19. På trods af dette var de altid hurtige til at besvare mine mails og var konstant i kontakt ang. statussen på min ordre.

Da jeg modtog min pakke var hvert produkt omhyggeligt indpakket i nogle super fine Youvimi zip-tie poser. Kvaliteten af deres parykker var rigtig fin og jeg kunne forstille mig det gør det gældende for de fleste af deres produkter. Man skal være opmærksom på at Youvimis billeder af deres parykker altid er stylet, så det kan være svært at se præcis hvordan parykken ser ud, da de ikke kommer stylet.

Som så mange andre kinesiske sider skal man dog være opmærksom på størrelserne. For mig var parykkerne perfekte i størrelsen (jeg bruger str. 55 i hat), men jeg kunne ikke forestille mig de ville passe en med et hoved der er meget større end mit. Alt i alt en rigtig fin webshop, som jeg gerne vil anbefale andre.

0 comments on “YouvimiAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *