Youvimi parykker

I denne anmeldelse vil jeg kigge på 3 forskellige parykker fra Youvimi. Hvis du er frisk på lidt engelsk og mindre læsning kan du også se min video anmeldelse herunder.

Daily Harajuku lolita wig YV42504

Den her wig er en kort pagehårs frisure, der er længere foran end i nakken. Derudover har den langt pandehår der enten kan klippes eller skubbes til siden som på mit billede. Farven er en flot lavendel blå med enkelte lilla hår i for at give den lidt ekstra nuancer.

Den har et elastik bånd i nakken der gør det nemt at tilpasse størrelsen. Der er to små kamme i fronten og en enkelt i nakken, så parykken sidder meget sikkert fastgjort.

Stilen er super fin og kunne passe rigtig godt til at pastel look.

Youvimi 2020 Custom wig limited series YV42738 (blue 2)

Youvimi laver ind i mellem nogle custom serier som kun kan fåes ved dem. Den her er serie hedder officielt bare “Youvimi 2020 custom wig series” men bliver også referede til som “The queen collection”. Den jeg har valgt er den paryk der hedder “blue 2”.

Parykken er i en medium længde der går mig til brystet. Den har pandehår på længde med det forrige (på billedet har jeg klippet pandehåret) og har desuden et “Hime cut” ( to små totter hår i hver side af pandehåret der indrammer ansigtet). Den har en flot gradient både i den blå og lilla del af parykken, dog mest markant i den lilla side af farve splittet. Den har en lille smule krøl i bunden. Indeni er der et elastisk bånd i nakken til at tilpasse størrelsen og to “snap-combs” i fronten. Snap-combs er super gode til at holde parykken på plads, da det er en blanding mellem kamme og spænder. Generelt er jeg ret vildt med looket, men den er lidt til den tynde side.

Lolita Sisters Mixed Color Wig + Cat Ears yv42585 (long without ears)

Den sidste paryk er nok min yndlings. Den har en medium længde med lidt mere krøl end den blå/lilla paryk ovenover. Den har en utrolig fin grå og hvid farve blanding. Pandehåret minder en del om de tidligere, pga. farven skal man dog være lidt mere opmærksom på hvordan man styler det, ellers vil man kunne se kanten af wig cap’en. Indeni har den standard elastikken i nakken sammen med an kam og så er der en kam i hver side også. Den er også lidt til den tynde side, men gør op for det med små hår oppe omkring cap’en, hvilket gør den aldrig rigtig er synlig.

Stil mæssigt er den her nok den mest alsidig og kan bruges i både elegante, kawaii og mere casual looks. Hvilket ærligt talt også er derfor der er min favorit!

0 comments on “Youvimi parykkerAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *